Politika

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Off-topic Politika

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #163342
    oyo
    Participant

    Kas nu būs? Nešķiet ka šitam drīz būs pielikts punkts? Vai gribēs tā vienkārši krist? Vai ir kur tādiem mukt, kuri tik atklāti ir zaguši, visu acu priekšā, pēdējos Pāris gadus?

    Neticu ka tik naivi var irst tautai acīs skatoties un cerēt ka nepamanīs – manuprāt, šāda veida meliem ir jābūt plānotām beigām. Vēl mēļo ka šis slims galvā – tač tad sanāk ka tur tādu tūkstoši.

    Mediju cenzūra, jeb kontrole tur var teikt ka strādā. Dzirdēju ka pie mums pat meduza[punkc]io reģistrējušies, jo redz tur ciet klapējot , no darba metot ārā.

    Mums jau ar diezgan aizķer, gribētos teikt ka baigi – jo kulturiskais daļēji sa*irts (respekc tam ) un šķiet ka tomēr mazliet mums tas ir dzīslās(bij tāda smieklīga dziesma jūtūbē).

    Nergibās arī skaļi teikt ka europas pArlamentā ar mums žurnālists 😀 smieklīgi ka Rīgas domē ar žurnālists 😀 vairāk pēc producentiem izskatās – par šiem tik filmas taisīt. Oušena vienpadsmitnieks gan filma nevis serials, bet 15 minūšu serialus varētu filmēt.

    Prognozes ?

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TWf7cjHkAmY&t=0s[/youtube]

    #333172
    samurajs
    Participant

    Hm. Nu nevar vilkt paralēles starp mums un Krieviju – tur ir pavisam citāda domāšana. Pie viņiem ir asinīs, ka pie varas ir jābūt CARS. Un viss ko cars dara, ir labi un pareizi. Jā, ir zināma progresīva cilvēku daļa, bet tie visi koncentrēti Maskavā un Sanktpēterburgā. Parējie ir vatņiki, kas ar visu apmierināti. Jo viņi vnk tādu lietu kā demokrātija nav baudījuši, un nezinātu ko ar to iesākt. Kaut ko mēģināja darīt dzērājs Borja un Gorbijs, bet tā jau tikai bija tāda parodija.

    #333173
    oyo
    Participant

    Nevajag vilkt paralēles – domāšana ir citādāka, tāpat arī prasības un dzīves apstākļi.

    Vēl ir politiķi kuri ieauguši krēslos un izteikti parāda sevi kā nepiederīgus vai daļēji apšaubāmus, priekš tam, lai ļautu viņiem lemt tautas vietā. Likums nestrādā cilvēku labā – ne uzņemējam, ne parastam nodokļu maksātājam, ne tam kam vajag valsts atbalstu, piemēram, izglītības . Pieņemu, ka papildus nodokļu ieviešana un palielināšana n-tās reizes, gadu no gada, sevi nav pierādījusi.

    Dažs īsti pat nezin par kuru iet balsot. Par visiem tik s*du raksta, viens ušaks trotuārus būvē un budžetu tērē uz nebēdu, bet skaisti taču – po*ig cik vis tas varēja maksāt… nano ūdens mļe.

    Un, protams, tiesu vara. Tur ar, salīdzinoši bieži, var izjust nespēju pareizi izvērtēt pastrādātā apmērus vai pat nespēju pieņemt loģiskus spriedumus, pat tad kad sodāmajam no biogrāfijas var izlasīt kas viņš īsti IR un kādas viņam ir intereses. Neizlēmība ar ievilktām lietām – par to nerunāsim.

    Domāšana Krievijā ir tāda kāda viņiem tur ir ielikta galvā. Lēts alkohols, nolaists dzīvesveids ar zemu prasību latiņu un smieklīgiem iztikas līdzekļiem, kad pietiek tikai priekš RenTv un aliņiem. Pa lielam jau viss dēļ tā ka izglītības līmenis, un vispar veselīgais pieprasījums pēc izglītības – ir zems. Piemēram, cik patentu vidēji tiek reģistrēts tur ik gadu – lai virziens skaidrs. Nu nav jau visiem slikti – pastāvošo kārtību, jeb motoru, kas to visu darbina, vajag eļļot. Vēl tur tā Ķīna viņiem gabalu kož nost uz nezinu kādiem nosacījumiem.

    Drīzāk doma par to vai šeit tā augsne nav izveidota tik gana laba, lai atkārtotu Ukrainas scenāriju.

    #333174
    uldics
    Participant

    Izklausās pēc apelsīniem sabērtiem kopā ar miltiem un uzgriežņiem. Neredzu sakarību starp tiesām, ušaku, patentiem un Ukrainu. Kaut kāda sāpe tev tur ir, bet bez Freida palīdzības grūti būs tev ko ieteikt.

    #333175
    ruukjis
    Participant

    Ož pēc kaprona vectēva pīpē…

    #333176
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Čalis pīpē kapronu. Es biju Ukrainā, tai skaitā ATO. Latvijā nekas tāds nevar atkārtoties. Mēs esam pārāk maz, visas Latvijas iedzīvotāji kopā, izbraukušos ieskaitot, ir vienas vidējas Ukrainas pilsētas daudzumā. Otrkārt, latvieši pēc savas mentalitātes ir ar verdzisku domāšanu. Ja Rīgā policisti kādam mēģina izrakstīt sodu, visi iet garām un novēršas. Kijevā kad policisti gribēja padzīt ielu muzikantus, minūšu laikā savācās nepilns simts cilvēku un policisti bija spiesti ņemt kājas pār pleciem. Tur cilvēki ir agresīvāki un drosmīgāki. Pastāvēt policistu norādītajā vietā un laikā ar valdošajai kliķei pieņemamiem plakātiem lielu drosmi nevajag. Un tam arī nav nekādas jēgas, pēdējie 20 gadi to ir uzskatāmi pierādījuši. Bet lai ar slotaskātā iestiprinātu dunci iedurtu milicijas specvienības kaujiniekam tieši rīklē vai ar molotova kokteili iznīcinātu specvienības BTR-70 kad pa tevīm šauj, tur vajag drosmi. Pat Maidanā vienubrīd nebija vairāk par 50 līdz 100 cilvēkiem no visas 60+ miljonu Ukrainas. Ko gribam no mazāk kā divu miljonu Latvijas? Manam aicinājumam pievienoties Ukrainā atsaucās precīzi 2 cilvēki no Latvijas. Tie nedaudzie kas spējīgi līdzināties ukraiņu varoņiem vai nu karoja ATO, vai pāris arī atrodas Islāma Valstī.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā